Dagarrangementen voor studenten

Zodra de coronamaatregelen het toestaan, wordt in 2021 gestart met dagarrangementen voor studenten. Op deze manier kunnen VMBO-, MBO- en HBO-studenten ontdekken welke toonaangevende bedrijven er zijn in de regio Zuid Oost Groningen. Omgekeerd krijgen deze bedrijven de unieke gelegenheid in contact te komen met het toekomstig talent.

Op het eendaagse programma van een Expeditie staan, naast het vervoer naar de bedrijven, de presentaties, veel interactie en gericht (net)werken aan stage-, afstudeer- of traineetrajecten. Dit wordt omlijst met een lunch en een videoregistratie, verzorgd door studenten van Noorderpoort.

Onder de noemer Expeditie Toptalent werkt neemt een aantal partijen nauw samen. Zij stellen hun netwerk open, leggen contacten, doen aan marketing, werven studenten en bedrijven en zijn budgetverantwoordelijk. Ondernemers en onderwijsorganisaties nemen actief deel aan de uitvoering.

Zodra ook een financiële bijdrage is toegekend, worden de Expedities in 2021 georganiseerd. Houd daarom deze website in de gaten voor meer informatie.

Schrijf nu alvast in

Contact

Gert Klooster (Projectleider De Compagnons)

gertklooster@gmail.com

06 – 53 88 14 23

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag